Un nou medic specialist se alătură echipei medicale din cadrul secției de Cardiologie
august 2, 2018
Un medic specializat în chirurgie oncologică s-a alăturat echipei de la SJU Bistriţa
august 23, 2018

E în top 50 cele mai influente femei din țară și a condus un gigant și s-a alăturat conducerii Spitalului Județean

Încă de când a ajuns la conducerea Spitalului, Gabriel Lazany a vrut să-și formeze o echipă de profesioniști. Astăzi s-a ocupat ultimul post vacant, de director financiar- contabil. Și nu de oricine, ci de una din top 50 cele mai influente femei din țară.

Lucrurile în Spitalul Județean Bistrița Năsăud au început să se schimbe, odată cu venirea la conducere a lui Gabriel Lazany.

Conștient de faptul că nu poți face lucruri mărețe dacă nu ai și o echipă de nădejde, managerul spitalului și-a propus formarea unei echipe de profesioniști.

Încet, dar sigur, echipa managerială s-a conturat. În urma concursurilor, posturile au fost ocupate, rând pe rând.

Astăzi a fost ocupat și ultimul post liber, cel de director financiar – contabil.

Astăzi, în urma finalizării concursului, a fost completată echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu ultimul post vacant din comitetul director, cel de director financiar-contabil. Cred că am reușit să formez o echipă profesionistă, dedicată, care, cu ajutorul personalului medical, auxiliar și administrativ va onora instituția pe care o reprezentăm. Bine ai venit în echipă, Mirela Pop!”, a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Mirela Pop este de profesie economist, și a fost directorul general al Teraplast mai bine de 9 ani de zile. Mai mult, conform unui top întocmit de cei de la Forbes, aceasta este în top 50 cele mai influente femei din România.

Astfel, echipa managerială e formată din:

  • manager- ec. Gabriel Lazany
  • director medical – dr. Deak Maria Gabriela
  • director financiar contabil – Mirela Pop
  • director îngrijiri – As. Princ. Remeș Gabriela Antoneta

Sursa: bistriteanul.ro

Programări Online