Rezultatul eligibilitatii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea pe perioada determinata a unui post de medic rezident ultimul an confirmat in specialitatea radiologie-imagistica medicala la Laborator radiologie si imagistica medicala-spital
ianuarie 18, 2023
Anunț – Concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată de 6 luni, a 3 (trei) posturi de agent pază la Serviciul Administrativ – Pază
ianuarie 19, 2023

Comunicat – Fișe auto cat. A și B, cu programare în Policlinica Bistrița

Obținerea fișei auto categoriile A și B de către viitorii conducători de autovehicule sau de către șoferii ale căror permise de conducere trebuie înnoite se poate face, mai nou, pe bază de programare, în Policlinica Bistrița (Ambulatoriul integrat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița).

Pentru evitarea aglomerației, în contextul unui aflux mare de solicitări pentru eliberarea fișelor auto înregistrat în ultima perioadă, cei care doresc să intre în posesia acestor documente își pot face programare fie la fișierul Policlinicii din strada Gării, nr. 9-11, fie la numărul de telefon 0263 239048, de luni până vineri, între orele 08.00-18.00.

La data programării, solicitanții se vor prezenta la Policlinică având asupra lor cartea de identitate și adeverința cu antecedentele de la medicul de familie.

Vizitele medicale și întocmirea fișei auto se fac de luni până vineri, între orele 10.00-13.00, iar costul pentru eliberarea acesteia este de 100 lei.

Vizualizează Anunțul (click aici)

Programări Online
Sari la conținut