Comunicate de presă

august 10, 2021

Anunț – Invitație de participare la licitatie cu strigare

Vizualizează anunțul privind invitația de participare la licitația deschisă.
septembrie 29, 2020

Plan de management – Spitalul Județean de Urgență Bistrița „Pași spre viitor” – Ec. Gabriel Lazany

Plan de management - Spitalul Județean de Urgență Bistrița „Pași spre viitor” - Ec. Gabriel Lazany
iulie 2, 2020

Comunicat – stare minor salvat de la înec

Minorul în vârstă de 16 ani din localitatea Leșu, adus ieri după-amiază (1 iulie) la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, după ce a fost salvat de la înec dintr-un bazin cu apă de pe raza municipiului Bistrița, este conștient, echilibrat, stabil hemodinamic și respirator și în cursul acestei dimineți a fost transferat de la Secția Anestezie-Terapie Intensivă la Secția Pediatrie pentru supraveghere și tratament de specialitate. I se administrează oxigen având în vedere hipoxia pe care a suferit-o și, momentan, starea sa de sănătate nu ridică probleme.

mai 15, 2020

Comunicat – retransmitere e-mailuri

In urma unei probleme la serverul de e-mail, care a generat netransmiterea/neprimirea e-mailurilor, va rugam sa retransmiteti mesajele din intervalul 06-13.05.2020 catre adresele cu sjub.ro.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create. Apreciem fidelitatea dumneavoastra si dorim sa va oferim in continuare servicii de inalta calitate. Va asiguram de intreaga noastra consideratie si ramanem la dispozitia dvs. pentru orice informatii suplimentare.
mai 14, 2020

Comunicat – donație în beneficiul pacienților

O sponsorizare substanțială, în valoare de 1.000.000 lei, a fost acordată Spitalului Județean de Urgență Bistrița, de către compania Nuclearelectrica, prin implicarea domnului Robert Sighiartău, deputat de Bistrița-Năsăud.

martie 22, 2020

Comunicat – Declarația pe propria răspundere

Rugăm pacienții care urmează să se adreseze Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Bistrita (Policlinica Bistrița, str. Gării, nr. 9-11) și au posibilitatea de a-și tipări acasă Declarația pe propria răspundere, să se prezinte în zona de triaj cu declarația completată, pentru a evita aglomerarea. Vă mulțumim!
Programări Online