Știri și evenimente

mai 6, 2019

5 mai – Ziua internațională a igienei mâinilor

Comunicat: 5 mai - Ziua internațională a igienei mâinilor. Vizualizează comunicarea....
martie 6, 2019

Declaraţia zilei aparţine managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa, Gabriel Lazany, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că cetăţenii ar trebui să se dezveţe să mai dea şpagă medicilor, dând ca exemplu generaţia nouă de medici, care, spune el, nu ar cunoaşte acest obicei şi ar trebui să nu fie "învăţaţi" cu el.
martie 6, 2019

Spitalul Judeţean de Urgenţă, la ceas de bilanţ. Manager Gabriel Lazany: Peste 10 milioane lei au fost contractate suplimentar prin creşterea actului medical

Echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi-a prezentat bilanţul activităţii pentru anul 2018, la sediul Palatului Administrativ..
martie 6, 2019

Uniforme de culori diferite pentru angajații Spitalului Județean de Urgență

Angajații Spitalului Județean de Urgență Bistrița vor fi obligați să poarte echipamente de culori diferite, pentru a putea fi identificați cu ușurință. ”Am inițiat procedura de achiziție pentru echipamente medicale, ne dorim ca personalul să poarte un anumit tip de echipamente. Dă și un aer așa de noblețe, dacă vor fi îmbrăcați astfel vor arăta bine, dar mai mult decât atât va fi o identificare vizuală foarte facilă”, a declarat într-o conferință de presă managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany.
ianuarie 22, 2019

Comunicat – program de vizită restricționat

Vizualizează comunicarea....
ianuarie 11, 2019

Cod de bune practici pentru vizitatori

Cod de bune practici pentru vizitatori
Programări Online