Asistență medicală pentru 56 persoane mușcate de căpușe
mai 10, 2023
COMUNICAT DE PRESĂ
mai 12, 2023

Față în față cu studenții UMFST Tg. Mureș

Nr. 4984 din 10.05.2023

Față în față cu studenții UMFST Tg. Mureș

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost reprezentat la tradiționalul târg de cariere „Față în Față cu Angajatorii”, ediția 2023, organizat în data de 10 mai de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Dr. Maria-Gabriela Deak, directorul medical al spitalului, Asist. Univ. Dr. Crina Ștefania Fofiu, medic specialist gastroenterolog la Secția Clinică Medicină Internă, și As. Pr. Mariana Mocan, asistent coordonator al Ambulatoriului integrat, au avut plăcerea de a sta de vorbă cu studenții Facultății de Medicină din cadrul UMFST „G. E. Palade” din Târgu Mureș, la Centrul UNIX.

La eveniment au fost prezenți reprezentanții a peste 50 de instituții și companii de top din domeniile medicină, farmacie, inginerie, informatică, filologie și economie, care au prezentat studenților oferta și perspectivele în carieră.

A fost un dialog constructiv, care a oferit viitorilor absolvenți șansa de a cunoaște așteptările angajatorilor pe piața muncii.

Camelia Strungari,
Purtător de cuvânt

Programări Online
Sari la conținut