Pacient cu hipotermie și boli asociate, decedat la UPU
februarie 8, 2023
Anunț – Depunere cereri pentru repartizarea unei locuințe de serviciu aflate în domeniul public al județului Bistrița-Năsăud, construite de Agenția Națională pentru Locuințe
februarie 28, 2023

Instructaj în caz de incendiu / cutremur la Secția Oncologie medicală

Nr. 1780 /15.02.2023

La Secția Oncologie medicală a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, de pe strada Ghinzii, nr. 26, a avut loc miercuri dimineață (15 februarie 2023) un exercițiu tactic al ISU Bistrița-Năsăud – Inspecția de Prevenire și Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, pe linia prevenirii incendiilor.

Conform scenariului, în urma unui incendiu produs în clădirea instituției, o persoană a fost evacuată de la etaj cu ajutorul autoscării mecanice, iar o persoană rătăcită în subsol a fost ajutată să iasă afară în siguranță. De asemenea, o parte din personalul medical și auxiliar al secției a fost evacuat în curtea spitalului, urmărindu-se modul de reacție în cazul unei situații de urgență.

În contextul seismelor produse în ultima perioadă, angajații Secției Oncologie medicală au fost instruiți cum să reacționeze și în cazul producerii unui cutremur.

ISU Bistrița-Năsăud a intervenit cu patru echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Camelia Strungari,
Purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița

Programări Online
Sari la conținut