Anunț – Depunere cereri pentru repartizarea unei locuințe de serviciu aflate în domeniul public al județului Bistrița-Năsăud, construite de Agenția Națională pentru Locuințe
februarie 28, 2023
Moment de referință astăzi, 24 martie 2023: Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a devenit Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița
martie 24, 2023

Punem Bistrița pe harta internațională a medicinei!

Nr. 2428 din 02.03.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

„Punem Bistrița pe harta internațională a medicinei!”

Municipiul Bistrița va găzdui, în perioada 31 martie – 1 aprilie 2023, Conferința EFNR-WFNR din Estul Europei în parteneriat cu Conferința Bistrițeană pentru Neuroștiințe Clinice, sub egida Federației Mondiale a Societăților de Neuroreabilitare (WFNR) și Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR), la care Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița este partener alături de Academia Română, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și instituții care activează în domeniul neurologiei și neuroreabilitării.

La evenimentul care se va desfășura la Hotelul Metropolis din Bistrița vor participa cele mai reprezentative personalități ale neurologiei mondiale, profesori, medici și cercetători, între care: Prof. Dr. Dafin Mureșanu – Președinte al Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR); Prof. Dr. Volker Hoemberg – Președinte al Federației Mondiale de Neuroreabilitare (WFNR); Prof. Dr. Wolfgang Grisold – Președinte al Federației Mondiale de Neurologie (WFN); Dr. Dana Boering – Secretar General al Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR); Prof. Dr. Natan Bornstein – Președinte al Societății Israeliene de Stroke (AVC), Director al Departamentului de Neurologie din cadrul celebrului Centru medical Shaare-Zedek din Ierusalim, Israel; Prof. Dr. László Csiba – Departmentul de Neurologie al Universității din Debrecen, Ungaria.

Vor fi prezente delegații din România, Ungaria, Polonia, Serbia, Bulgaria, Slovenia și Republica Moldova. Distinșii profesori vor prezenta în cadrul evenimentului cele mai recente perspective de cercetare și tratament pentru pacienții cu boli cerebrovasculare. Programul preliminar al conferinței este disponibil pe site-ul https://efnr.org/efnr-events/.

Manager,
Ec. Gabriel Lazany

Programări Online
Sari la conținut