Comunicat – stare pacient accidentat la Telciu (BN)
ianuarie 9, 2023
Anunț – Rezultatul eligibilitatii dosarelor candidatilor inscrisi la concursurile organizate pentru ocuparea pe perioada determinata a 12 posturi de medic rezident/specialist/primar
ianuarie 16, 2023

Vești bune la început de an

În urma evaluării tehnice, proiectul pentru extinderea celei mai importante unități medicale din județul Bistrița-Năsăud, depus de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, a fost APROBAT, situându-se pe locul 3 din totalul de 27 de proiecte aprobate și finanțate prin PNRR.
Denumire proiect: "Extindere pavilion de spital prin construirea unui nou corp de clădire 2S+P+4E cu pasarelă de trecere între clădirea existentă și cea propusă".
Acesta va avea 4 componente majore:
C1: Extindere spital cu un pavilion în regim de înălțime S+P+4E;
C2: Reabilitare energetică și modernizare pavilion existent;
C3: Digitalizare;
C4: Achiziționare aparatură medicală.
Valoarea totală a proiectului este de 82.939.073,64 Euro + TVA, din care 95% finanțare PNRR și 5% cofinanțare CJBN;
Reabilitarea și extinderea infrastructurii spitalicești stă la baza unui proiect amplu de dezvoltare a spitalului județean din punct de vedere medical, astfel încât tot mai mulți pacienți din județul Bistrița-Năsăud să aibă parte de servicii medicale de calitate, la ei acasă.

Alte vești bune:
În data de 10 ianuarie, Ministerul Educației a dat AVIZ FAVORABIL solicitării Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, de acordare a statutului CLINIC pentru Secția Medicină internă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.
Urmează să solicităm acordarea statutului CLINIC pentru spitalul județean, care se face prin Ordin al Ministrului Sănătății.

Manager,
Gabriel Lazany

Vizualizează Anunțul (click aici)

Programări Online
Sari la conținut