Rezultatul eligibilității dosarelor candidaților înscriși pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 4 posturi de asistent medical de farmacie la Farmacia cu circuit închis
ianuarie 30, 2023
Curs de Prim Ajutor Pediatric – Fii eroul copilului tău!
februarie 6, 2023

4 februarie – Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului

❗🎗️4 februarie – Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului❗

⚠️🎗️Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului, aniversată în fiecare an la data de 4 februarie, ne invită la conștientizare și la acțiune pentru o lume mai puțin împovărată de această maladie.

⛔ Cancerul de col uterin este una dintre puținele forme de cancer care poate fi prevenit și depistat precoce🔬, prin participarea femeilor la programele de screening!

⛔ Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița susține, alături de celelalte instituții de promovare a sănătății și municipalitate, inițiativele Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca derulate și în județul Bistrița-Năsăud, de testare gratuită Babeș – Papanicolaou, HPV și efectuarea de mamografii gratuite.

❗🩺 În acest context, în perioada 6-24 februarie, între orele 9.00-18.00, se fac testări gratuite la Centrul Medical de Evaluare și Promovare a Sănătății din Bistrița, str. Constantin Dobrogeanu-Gherea, nr. 15 (sediul SVSU).

⛔❗Vezi în imaginile alăturate condițiile de eligibilitate pentru participarea la programele de testare gratuită.

❗️ Sănătate, că-i mai bună decât toate❗

Programări Online
Sari la conținut