4 februarie – Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului
februarie 5, 2023
Anunț – Concurs pentru ocuparea pe perioada determinata de 6 luni a unui post de muncitor calificat – zidar-rosar tencuitor la Intretinere si reparatii cladiri, instalatii
februarie 7, 2023

Curs de Prim Ajutor Pediatric – Fii eroul copilului tău!

Pregătește-te să devii salvatorul copilului tău, într-un nou curs de prim ajutor pediatric organizat gratuit pentru părinți, de medicii și asistenții din cadrul UPU-SMURD Bistrița.

În cadrul cursului veți învăța cum să acționați în situații critice. Timp de 4 ore veți primi informații și veți fi instruiți despre tehnicile necesare, astfel încât să fiți pregătiți să salvați viețile micuților voștri, precum: suportul vital de bază, dezobstrucția de căi aeriene, traumatisme, plăgi sângerânde, arsuri și alte noțiuni importante.

Cea de a doua ediție a cursului de prim ajutor pediatric va avea loc în data de 08.02.2023, începând cu ora 16:00 la sediul UPU-SMURD Bistrița din strada Bulevardul General Grigore Bălan, nr. 43 (clădirea UPU-SMURD, etaj 1).

Pentru o bună desfășurare a cursului de prim ajutor pediatric, numărul participanților este limitat la 20 persoane/grupă, iar grupele se alcătuiesc în ordinea înscrierilor.

Înscrierile se fac accesând următorul link.

Mâinile tale pot salva vieți! Înscrie-te acum la Cursul de Prim Ajutor Pediatric să înveți cum să reacționezi, să previi sau să tratezi cu calm și cu atenție orice eveniment neprevăzut din viața micuțului tău!

Programări Online
Sari la conținut