Informare de presă – Măsuri în contextul epidemiei de rujeolă
decembrie 6, 2023
Informare vizite Secția Oncologie
ianuarie 29, 2024

Program de vizită restricționat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița

Nr. 398/11.01.2024

Informare de presă – program de vizită restricționat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița

Având în vedere contextul epidemiologic actual, marcat de incidența crescută a infecțiilor respiratorii, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița sistează, începând de astăzi, 11 ianuarie, vizitele aparținătorilor la pacienții internați în secțiile Boli Infecțioase, Pneumologie și Pediatrie.
În celelalte secții, programul de vizită se desfășoară de luni până duminică și în sărbătorile legale între orele 13.00-17.00. La Secția ATI, programul de vizită este de luni până duminică, între orele 11.30-12.30 şi 13.00-14.00.
Pentru pacienții critici, vizitele sunt posibile și în afara intervalului orar menționat, cu cerere aprobată de medicul șef de secție și medicul curant sau medicul de gardă (după caz).
Este obligatorie purtarea măștii de protecție facială pe tot parcursul vizitei în spital. Suplimentar, în funcție de patologia pacientului vizitat, la îndrumarea personalului medical, echipamentul de protecție poate fi mai mult decât masca facială.
Reamintim că, potrivit prevederilor legale, este interzisă vizitarea pacienților de către aparținătorii care prezintă semne clinice de infecții acute, motiv pentru care aceștia sunt rugați să evite vizitele la patul bolnavului, pentru a preveni transmiterea infecţiilor.

Director medical,
Dr. Deak Maria-Gabriela

Programări Online
Sari la conținut