Înscriere Curs Prim Ajutor Pediatric

Pregătește-te să devii salvatorul copilului tău, într-un nou curs de prim ajutor pediatric organizat gratuit pentru părinți, de medicii și asistenții din cadrul UPU-SMURD Bistrița.

În cadrul cursului veți învăța cum să acționați în situații critice. Timp de 4 ore veți primi informații și veți fi instruiți despre tehnicile necesare, astfel încât să fiți pregătiți să salvați viețile micuților voștri, precum: suportul vital de bază, dezobstrucția de căi aeriene, traumatisme, plăgi sângerânde, arsuri și alte noțiuni importante.

Cea de a doua ediție a cursului de prim ajutor pediatric va avea loc în data de 28.04.2023, începând cu ora 16:00 la sediul UPU-SMURD Bistrița din strada Bulevardul General Grigore Bălan, nr. 43 (clădirea UPU-SMURD, etaj 1).

Pentru o bună desfășurare a cursului de prim ajutor pediatric, numărul participanților este limitat la 20 persoane/grupă, iar grupele se alcătuiesc în ordinea înscrierilor.

Înscrierile se fac completând formularul alăturat. După înscriere veți primi un email de confirmare cu detaliile cursului.

Pentru înscrierea la curs vă rugăm să completați formularul de mai jos. (Toate câmpurile sunt obligatorii)
Notă: Pentru o buna desfasurare a cursului, numarul de participanti este limitat la 20 de persoane per curs.

Vă mulţumim pentru interesul mare cu care aţi primit invitaţia UPU-SMURD Bistriţa de a participa la cursurile gratuite de Prim Ajutor Pediatric. Aşa cum am anunţat încă de la început pentru buna desfășurare a cursului, numărul participanților este limitat la 20 persoane/grupă, iar numărul limită a fost deja atins în mai puţin de 30 de minute de la anunţ. Având în vedere numărul mare de solicitări de participare, vom face publică în scurt timp o nouă dată pentru un curs de Prim Ajutor Pediatric.
Programări Online
Sari la conținut