Laborator Analize Medicale Ambulator (Policlinica) - Acreditat RENAR

Str. Gării, Nr. 9-11, Et.2

Prezentarea laboratorului:

Laboratorul Ambulatorului Integrat (POLICLINICA) al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita realizeaza analize la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, avand in dotare analizoare de ultima generatie, deservite de personal cu inalta calificare Laboratorul este certificat RENAR in conformitate cu standardul SR EN ISO 15189:2013 - Cerinte pentru calitate si competenta in laboratoarele de analize medicale.

Laboratorul Ambulatorului Integrat (POLICLINICA) al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita este in contract cu Casa de Asigurari Bistrita-Nasaud, astfel ca pacientii nostri pot efectua gratuit analizele daca detin un bilet de trimitere de la medic. Dupa obtinerea biletului de trimitere, este nevoie de o programare prealabila pentru a realiza gratuit analizele necesare.

Analize medicale decontate de CAS

— începând cu anul 2020 programările se fac doar cu biletul de trimitere în original, la Ambulatoriul Integrat ADULȚI, Str Gării Nr 9-11, Bistrița, începand din ultima zi de VINERI, ora 10:00, a fiecarei luni pentru luna următoare, în limita fondurilor alocate
Astfel:
- pentru luna februarie 2020, programările se fac începând de vineri, 31 ianuarie, ora 10:00.
- pentru luna martie 2020, programările se fac începând de vineri, 28 februarie, ora 10:00.
- pentru luna aprilie 2020, programările se fac începând de vineri, 27 martie, ora 10:00

Analize medicale contracost

zilnic, interval de recoltare 07:00 – 12:00, se efectueaza fara programare, in baza chitantei emise la receptia Ambulatoriul Integrat.

Vizualizare rezultate analize de laborator online

— Click pe adresa: https://pacienti.sjub.ro/vizualizare-documente

Programări Online